Το Σιδεράδικο Ανοίγει τις Πύλες του στο Κέντρο
0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Το Σιδεράδικο είναι ένα Clubπου έχει διαγράψει τη δική του μοναδική ιστορία με την πάροδο των χρόνων, αρχής γενομένης στο Παγκράτι, και συνέχισε να το κάνει με πολύ ξεχωριστό τρόπο στον Άγιο Κοσμά επί της παραλιακής. Ο κόσμος με τη σειρά του το αγκάλιασε και η αγάπη που του έδειξε είχε ως αποτέλεσμα να το μετατρέψει σε megasummerClubτης Αθήνας.

Φτάνοντας στο τέλος του καλοκαιριού το SideradikoSummerμας λέει «αντίο», καλλιεργώντας μόνο θετικές αναμνήσεις στις καρδιές όλων των θαμώνων του, και πλέον μεταφέρεται στο Γκάζι υποσχόμενο νέες συγκινήσεις και άφθονες στιγμές διασκέδασης και χαράς. Μιλάμε για την «καρδιά» της Αθήνας και μία περιοχή που είναι άμεσα προσβάσιμη με το μετρό του Κεραμεικού.

Πρόκειται για έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, όπου θα στεγάζεται πια το χειμερινό Σιδεράδικο Club, που έγινε διάσημος τα τελευταία χρόνια για το γεγονός ότι γνωστά Clubτης Αθήνας βρήκαν στέγη σε αυτόν. Η ιστοσελίδα κρατήσεων kratisi365.grσας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε την κράτησή σας στο νέο Σιδεράδικο Clubκαλώντας το τηλέφωνο 211.77.09.600 ή το κινητό 6937.32.70.20 (Vodafone), δίχως κόπο και ταλαιπωρία. Η τιμή της απλής φιάλης για τα έξι άτομα ανέρχεται στα 90 ευρώ, ενώ οι ημέρες λειτουργίας του καταστήματος είναι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο να επιλέξετε το Σιδεράδικο Clubγια τη νυχτερινή σας διασκέδαση, η απάντηση είναι πολύ απλή και αφορά το γεγονός ότι το Clubαυτό κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης προσφέροντας εκπληκτική μουσική, εκρηκτικά χορευτικά σχήματα βγάζοντας το ρυθμό που κρύβουν μέσα τους οι θαμώνες. Το Σιδεράδικο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνάδικα και πλέον οι χιλιάδες φίλοι του έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το φοβερό πρόγραμμά του στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι. Κάντε την κράτησή σας από τώρα!

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 2051 Written by kratisi365 Posted in Διασκέδαση

Αφήστε σχόλιο

Υποβάλετε σχόλια ως guest.