Φτιάχνοντας Γλυκά του Κουταλιού

Στο παρελθόν, τα γλυκά κουταλιού φτιάχνονταν σε μικρές ποσότητες ανάλογα με την τέχνη και τα μυστικά της κάθε νοικοκυράς. Οι γιαγιάδες μας «κληροδότησαν» τις συνταγές στις κόρες τους, με εκείνες, όντας νεαρές, να παρακολουθούν μέχρι να ενηλικιωθούν και να είναι σε θέση να βοηθούν.

Κάθε γυναίκα στο χωριό έπρεπε να κατέχει την τέχνη της δημιουργίας γλυκών του κουταλιού προκειμένου να θεωρείται επιτυχημένη νοικοκυρά. Ωστόσο, τα γλυκά κουταλιού απαιτούν χρόνο και υπομονή για να ετοιμαστούν, οπότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι θεωρούνται κατεξοχήν γυναικείο έργο.

Υγιεινός Τρόπος Ζωής Ελέω Lamberts

Έχοντας ιδρυθεί πριν από περίπου τριάντα χρόνια, η lambertsαποτελεί τον κυρίαρχο προμηθευτή της Μεγάλης Βρετανίας συμπληρωμάτων διατροφής. Τα τελευταία χρόνια, η lambertsαναπτύσσεται διαρκώς και έχει εξελιχθεί σε ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές συμπληρωμάτων και βιταμινών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η lamberts διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να «διεισδύει» σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγειονομική φροντίδα. Η αφορά βιταμινών lambertsισοδυναμεί με ό,τι καλύτερο στην αγορά, με την εταιρεία να καλύπτει πολλά πεδία του υγειονομικού κλάδου χάρη στα ανώτερα διατροφικά συμπληρώματά της.