Αισθητική Οδοντιατρική - Παπασωτηρίου

Αισθητική Οδοντιατρική - Παπασωτηρίου

4.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

Κατηγορία

Γιατροί

Το οδοντιατρείο Παπασωτηρίου έχει μεγάλη πείρα στην αισθητική οδοντιατρική παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου της οδοντιατρικής. Η αισθητική οδοντιατρική καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως η λεύκανση δοντιών τα εμφυτεύματα δοντιών, η προσθετική, την θεραπεία άρθρωσης, την στοματική χειρουργική,

Ο Αλέξανδρος Παπασωτηρίου και Οι συνεργάτες του ειδικεύοντας στα εμφυτεύματα δοντιών. Μια μικρή περιγραφή ακολουθεί παρακάτω.

Με τα εμφυτεύματα δοντιών είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε  τεχνητά δόντια, τα οποία αποκαθιστούν όχι μόνο τη λειτουργία, αλλά και την αισθητική του χαμόγελου. Χάρη στην αναγέννηση οστού μπορούμε πλέον να διορθώσουμε τα ελλείμματα ή τις βλάβες της γνάθου, ενώ με την αναγέννηση των ούλων μπορούμε να αναπλάσουμε τους  μαλακούς ιστούς  γύρω από τα εμφυτεύματα με τόσο αισθητικό τρόπο, ώστε να μην διαφέρουν από τα υπόλοιπα, φυσικά μας δόντια.

Διεύθυνση

  • Οδός: Βασ. Σοφίας 35
  • Τ.Κ.: 10675
  • Πόλη: Αθήνα

Επικοινωνία

  • Τηλ.: 210 7227045
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Χάρτη

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Αφήστε σχόλιο

Υποβάλετε σχόλια ως guest.