Παθολόγος Παναγιώτης Τερλής

Παθολόγος Παναγιώτης Τερλής

3.5/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Κατηγορία

Γιατροί

Ο Παναγιώτης Αθ. Τερλής είναι ειδικός Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Νέου Φαλήρου στον Πειραιά. Ο Ιατρός είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από Ovidius University- Constanta της Ρουμανίας.

Ο Παθολόγος Παναγιώτης Τερλής δέχεται καθημερινά ασθενείς στο ιατρείο του πρωινές και απογευματινές ώρες. Τις πρωινές ώρες δέχεται καθημερινά 9:00 με 13:00 ενώ τα απογεύματα κατόπιν συνεννόησης και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο γιατρός αναλαμβάνει και επισκέψεις σε σπίτια όταν δεν υπάρχει δυνατότητα από τον ασθενή να μετακινηθεί λόγω ασθένειας ή κάποιου άλλου προβλήματος υγείας.

Ο Παθολόγος Παναγιώτης Τερλής συχνά αρθρογραφεί για διάφορα θέματα υγείας σε πολλά περιοδικά του κλάδου. Τα περισσότερα απ’ αυτά τα θέματα απασχολούν λίγο πολύ τους περισσότερους ανθρώπους . Ορισμένα όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ο Σακχαρώδης Διαβήτης. η Σιδηροπενική Αναιμία και η Χολολιθίαση κοινώς η πέτρα στην χολή.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνο ή αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση

  • Οδός: Χρυσοστόσμου Σμύρνης 25
  • Τ.Κ.: 18547
  • Πόλη: Νέο Φάληρο - Πειραιάς

Επικοινωνία

  • Τηλ.: 210.48.11.144
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Χάρτη

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Αφήστε σχόλιο

Υποβάλετε σχόλια ως guest.