Όροι Χρήσης

Καταχώρηση Επιχείρησης

Στο κατάλογο μας μπορείτε να καταχωρήσετε τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης σας και να τη συνδέσετε με την ηλεκτρονική σας ιστοσελίδα.

Για να έχει αξία η καταχώρηση σας πρέπει να γράψετε μια περιγραφή η οποία δεν υπάρχει σε άλλη σελίδα, και να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που ζητάει η καταχώρηση. Σε περίπτωση όπου η περιγραφή σας δεν είναι μοναδική τότε η καταχώρηση δε θα δημοσιεύεται.

Η περιγραφή της επιχείρησης πρέπει να είναι πλούσια άνω των 130 λέξεων, εμπεριστατωμένη σχετικά με το αντικείμενο και τις υπηρεσίες της.

Η μικρή περιγραφή της επιχείρησης δεν πρέπει να είναι ίδια με την κεντρική περιγραφή που θα έχει η καταχώρηση. Οι εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 200ΚΒ και πρέπει να έχουν απαραίτητα ως μέγιστη διάσταση 600px.

Η καταχώρηση δεν είναι αυτοματοποιημένη και περνάει από έλεγχο πριν δημοσιευτεί. Συνήθως ο χρόνος έγκρισης διαρκεί μια εβδομάδα.

Στον κατάλογο μας δεν προβάλλονται επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τζόγο, ερωτικό περιεχόμενο, ναρκωτικά. Επίσης οι ιστότοποι που θα εντοπίζονται ως κακόβουλοι θα απορίπτονται.

Για να μπορέσετε να κάνετε προσθήκη της επιχείρησης σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή.

Καταχώρηση Άρθρου

Μπορείτε να προσθέσετε άρθρο στο κατάλογο μας και να διαφημίσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Τα άρθρα σας θα πρέπει να είναι μοναδικά και να μην υπάρχουν σε άλλη ιστοσελίδα. Πρέπει επίσης να είναι πάνω από 300 λέξεις και να περιέχουν ένα λινκ.

Η έγκριση θα γίνεται μετά από έλεγχο του άρθρου σας και στην συνέχεια θα δημοσιοποιείται.

 

Οι όροι χρήσης θα ανανεώνονται δίχως ενημέρωση των χρηστών. Οι χρήστες Οφείλουν να διαβάζουν τους όρους χρήσης πριν από κάθε καταχώρηση.