Αεροπονική

Αεροπονική

Εναλλακτικά Συστήματα Καλλιέργειας,

5.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό για κάθε είδους υλοποίηση όπως, "Υδροπονικά Συστήματα", "Αεροπονικά Συστήματα", "Ενυδρειοπονικά Συστήματα". Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει είτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, είτε θα σας καθοδηγήσει σε αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε επιλέγοντας σωστά τα εξαρτήαματα ή τα συστήματα για τις ανάγκες σας.

Τα υδροπονικά συστήματα καλλιέργειας είναι τα πιο διαδεδομένα, καθώς δίνουν την ευκολία στη διαχείριση αλλά και στο στήσιμο για τον ερασιτέχνη. Τα αποτελέσματα που δίνουν είναι επίσης ικανοποιητικά καθώς αν φροντίζετε σωστά την καλλιέργεια και τα διαλύματα σας, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες η παραγωγή σας να αναπτυχθεί και 3 φορές γρηγορότερα απ ότι θα ήταν στο χώμα.

Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα συστήματα, αεροπονικά, ενυδρειοπονικά, απλώς ο κάθε τρόπος καλλιέργειας έχει το δικό του τρόπο λειτουργείας - συντήρησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους καλλιέργειας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, καθώς διαθέτουμε γνωσιακή βάση για να βοηθήσουμε τους νέους καλλιεργητές να υλοποιήσουν την δική τους καλλιέργεια.

Διεύθυνση

  • Οδός: Βρυούλων 3 (Ιερά Οδό & Κηφισού)
  • Τ.Κ.: 12242
  • Πόλη: Αιγάλεω

Επικοινωνία

  • Τηλ.: 2105909800
  • Fax: 2105909904
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Χάρτη

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Αφήστε σχόλιο

Υποβάλετε σχόλια ως guest.